Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,

Forleden havde vi en kunde, der opsagde sit abonnement på mailscanning, fordi han ønskede at udvide sin løsning med en funktion, som han ikke regnede med, vi havde. Det havde vi "desværre", og da produktet ikke er dyrt, er det superærgerligt at se en ellers tilfreds kunde forlade os.

Derfor benytter vi dette nyhedsbrev til at fortælle lidt om vores nyeste produkter og ikke mindst for at opfordre dig til at kontakte os, hvis der er et produkt eller en funktion, du savner. Der er nemlig stor sandsynlighed for, at vi har den eller kan tilpasse et produkt til dig.

CloudCore™ DYNAMICS

Her får du virkelig en platform, der kan det hele! Hostet i danmark, superlækkert kontrolpanel, medlem af verdens største Content Delivery Network (CDN) med kræfter fra over 175 datacentre fra alle kontinenter, skudsikker Anycast DNS-service, Loadbalancering, Dedikerede "Smartservers" der styres i dit cloud-kontrolpanel og meget mere, integreret backupløsning og meget andet.

Du er i gang for en 100-mand om måneden.
CloudCore DYNAMICS
CloudCore MAILSCAN

CloudCore™ MAILSCAN

Vi har et af de bedste mailspam og virusscannings-produkter på markedet, og det er netop blevet udvidet med to nye features således, at det kan scanne både ind og udgående mail og ikke mindst har en fuld arkiveringsfunktion, så du aldrig taber en mail, og hvis du gør kan du hente den fra arkivet, selv flere år efter du har modtaget den.

Priser fra 15 øre pr. bruger pr. måned - læs mere her.

CloudCore™ DESKTOP

Et nyt spændende Mail, Fildrev, Kalender & Aftale-system med deling mellem kolleger, teams, kunder og leverandører. Det virker på Windows-, Mac-, linux- og smartphone-platforme og er hostet i vores danske Cloud miljø. Der er selvfølgelig fuld ud- og indgående spam- og virus-scanning, fuld mailarkivering af både sendte og modtagne emails og ikke mindst garanteret daglig backup af alle dine data.

Det koster en flad halvtredser pr bruger pr. måned.
CloudCore DESKTOP

CloudCore™ ENTERPRISE

Nu på SMARTSTACK™!
Vi har investeret i den eneste Smartstack™ platform i Danmark, i dag. Det er en af de bedste og hurtigste hardware hostingplatforme på markedet og er et samarbejde mellem Nimble Hybrid SSD SAN, Cisco UCS servere og VMware Virtualiseringslag og er udnævnt til noget af det hurtigste i dag og administrativt mest smidige platforme, der findes. Og sikkerheden er i top med dubleret SAN data i to danske datacentre.

Så hvis du leder efter high-end webhosting eller et vCloud miljø, som kan forvandle din fysiske servere til et fedt webinterface med flere funktioner, højere sikkerhed, bedre ydelse og færre udfordringer, så skal du tjekke CloudCore™ ENTEPRISE ud først!

Ring eller skriv til Martin eller Søren i salgsafdelingen og hør mere om, hvad den nye platform betyder. Ring nu på 70 22 33 04
Se datacentret som PDF

MÅNEDENS VIRKSOMHED

Hver måned har vi fokus på en af vores kunder, som modtager en vingave som tak for hjælpen. I denne måned er det CapaSystems.
I dag beskæftiger Nordens førende leverandør indenfor slutbrugerorienteret Systems Management-løsninger 56 medarbejdere, der er placeret på to kontorer i henholdsvis Taastrup og Skanderborg. CapaSystems har på nuværende tidspunkt kunder i mange lande – kunder, der på den ene eller den anden måde gør brug af CapaSystems egetudviklede software; CapaInstaller® eller Performance Guard™.

CapaSystems' forretningsområde er konkurrencepræget med både lokale og internationale konkurrenter, og for at bibeholde 1. pladsen, tilbydes de bedste løsninger og tilføres værdi via konsulentservices. Fra begyndelsen har CapaSystems fokuseret på at tilbyde innovativ software, der inkorporerer den nødvendige fleksibilitet, og som imødegår og løser de opgaver, kunderne har brug for at få løst.

Der er ikke langt fra en tanke om forandring og forbedring til en softwareløsning i CapaSystems. CapaSystems har altid værnet om at have tæt kontakt til kunderne og lytte til deres ønsker. I praksis har dette haft stor betydning. Mange af de nyskabende features, som findes i CapaSystems software, begyndte egentlig som ideer på kundernes egne notesblokke.

Samarbejdet med Rackhosting har bragt nye muligheder til CapaSystems, der nu med kort varsel kan levere hostede installationer af egne løsninger. Dermed nedbringes implementeringsomkostningerne for både partnere og slutkunder, idet CapaSystems' løsninger kan leveres direkte fra skyen.

CapaSystems har været kunde hos Rackhosting siden 2012 og har i dag en Cloudcore™ Enterprise 48GB pulje med 1 TB storage og Guld-SLA.

LINKEDIN KONKURRENCE

Vi er - endnu engang - kommet ud af serverrummet og hoppet på LinkedIn.

Vi vil opdatere siden med nyheder fra Rackhosting og emner af relevans for din forretning, samt hvad der i øvrigt rører sig i skyen.

Kig ind til Rackhosting og click på "Follow", så trækker vi lod om 6 flasker god rødvin fra Erik Sørensen Vin blandt alle i følget! Trækningen finder sted kl. 00:00 natten til den 7. april 2014.
Det var alt for denne gang. Tak fordi du læste med helt her ned :)
Frameld dig dette nyhedsbrev